100+ Vacatures Amsterdam | Vacatures in Amsterdam
Vacature plaatsen?
Plaats je vacatures en kom in contact met kandidaten.
Slider

Horeca, Event & Festival vacatures
Na twee jaar actief een vacaturebank te hebben gerund concluderen we dat klanten in de horeca, event & festival branche het meest succesvol helpen met het vervullen van vacatures.

Wij hebben een groot bereik via social media en beheren verschillende kanalen waarop we lokale en internationale werknemers vinden voor jouw bedrijf.  Hierdoor kunnen we altijd en op korte termijn de juiste werknemer vinden voor een openstaande vacature in de hospitality, horeca & event branche.

Dit kan gaan om bediening, afwassers, keukenmedewerkers en/ of eventmedewerkers.  Plaats je vacature binnen 10 minuten op de website via het kopje “Vacature plaatsen” en kom direct in contact met freelancers, parttimers en fulltimers zonder contractuele poespas.

Werken in Amsterdam
Binnen Amsterdam vind je veel verschillende soorten bedrijven die op zoek zijn naar talent. Zo kan je denken aan een groot aanbod van start-ups, non-profits, MKB’s En corporates. Doordat Amsterdam de grootste toeristische stad is in Nederland vind je veel verschillende soorten banen en vacatures. Zo is er altijd een grote vraag naar horeca werknemers binnen Amsterdam en zal dit door de toenemende populariteit van Amsterdam alleen maar toenemen.

Amsterdam heeft veel verschillende stadsdelen en zo biedt Vacatures In Amsterdam dan ook vacatures aan in de volgende stadsdelen: Amsterdam Noord, Amsterdam Zuidoost , Amsterdam West, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Zuid.

Vacatures in Amsterdam
Vacatures In Amsterdam is een jobboard gespecialiseerd in het vervullen van horeca, event & festival vacatures in Amsterdam & omgeving.

Met onze groeiende social media kanalen zijn we dé plek waar werknemers in contact komen met horeca, event en fesitval bedrijven in Amsterdam & omgeving. Werkzoekende oriënteren zich continu en steeds vaker via social media kanalen voor het vinden van nieuw werk. Wij spelen in op deze trend doordat we ons volledig focussen op social media marketing. Met onze snel groeiende social media netwerken gericht op het vinden van werk helpen we opdrachtgevers in Amsterdam & omgeving snel, effectief en efficient met het vinden van Nederlands en Engelstalige werknemers.

© 2019 VACATURES IN AMSTERDAM