Vacatures In Amsterdam
Bij Vacatures In Amsterdam vind je een ruim aanbod van werk in Amsterdam & omgeving. Ben je momenteel op zoek naar een nieuwe fulltime vacature? Wij hebben een ruim aan bod van vacatures in verschillende branches. Hierbij een overzicht van de top branches waarin we voornamelijk nieuwe fulltime vacatures binnenkrijgen.

[expander_maker id=”2″ more=”Read more” less=”Read less”]

Communicatie
Binnen de communicatie branche krijgen we veel verschillende vacatures binnen. Hierbij kun je denken aan bedrijven die zich focussen op nieuwere technieken in de branche, zoals social media, software oplossingen en andere nieuwe inoovatieve oplissingen. Zo kun je bij deze bedrijven vaak aan de slag gaan als communicatie medewerker of Manager.

Horeca
In Amsterdam heb je ontzettend veel leuke horeca bedrijven waar je fulltime baan kan vinden. De horeca is een ontzettende florende branche in Amsterdam doordat er steeds meer mensen komen wonen en het tourisme nog steeds groeiend is. In de horeca kan je al snel aan de slag gaan in de bediening, als barmedewerker of kok.

Retail
Binnen Amsterdam heb je ontzettend veel verschillende retail bedrijven die op zoek zijn naar fulltime medewerkers. Zo vind je een verscheidenheid aan retail bedrijven in Amsterdam & omgeving. Hierbij kun je denken aan meubel zaken, kleding winkels en accesoire winkels. Amsterdam staat bekend als een populaire stad om te winkelen en daardoor vind je een ruim aanbod van Retail winkels in Amsterdam. Ook vind je internationale bedrijven die innovatieve retail oplossingen en producten verkopen.

Tourisme
Amsterdam is de meest touristische stad in Nederland. Zo kennen buitenlandes soms de naam Amsterdam beter dan The Netherlanss of Holland. Binnen deze sector vind je dan ook ontzettend veel banen. Hierbij kun je denken aan attracties zoals rondvaartboten en winkels die volledig zijn ingericht voor tourtisten. In deze sector is het ook heel goed mogelijk om fulltime banen te vinden doordat de touristische sector eigenlijk altijd druk en happening is in Amsterdam.

Cultuur en Non-Profit
Binnen amsterdam vindt je ontzettend veel culturele innovatieve bedrijven en non-profits. Zo is Amsterdam de ideale stad om een leuke fulltime functie te vinden bij een Culturele instelling of een non-profit. Amsterdammers hechten zelf ook veel waarde aan culturele innovatieve projecten waardoor de stad zeker een voorloper is in Amsterdam op dit gebiedt.

Financiën
In Amsterdam zijn bedrijven altijd wel op zoek naar financiele werknemers en managers. Dit is en blijft een beroep wat binnen elk bedrijf gevraagd zal worden. Zo komen er op onze website dan ook met regelmaat vacatures voorbij binnen de Financiële sector. Op de Zuidas in Amsterdam vind je ook ontzettend veel bedrijven die op zoek zijn naar fulltime Financieel talent. Verder vind je in Amsterdam ook een een bloemende FinTech (Financiële Technologie) sector en vind je wereldberoemde bedrijven binnen deze sector die betalingen regelen voor bedrijven zoals Uber, Facebook en Google.

Marketing
In Amsterdam vind je ontzettend veel innovatieve en vooruitstrevende bedrijven die zich richten op de Marketing sector. Zo zijn verschillende soorten fulltime rollen die je kan vervullen in de Marketing sector, hierbij kun je denken aan SEO (Search Engine Optimalisation) specialist en SEA (Search Engine Advertising) specialist functies. Ook wat meer bredere functies zoals Marketing Manager vind je in Amsterdam. Bij dit soort functies heb je vaak een bredere ervaring nodig in de markt en is het vaak ook meegenomen als je wat connecties hebt in de media branche.

[/expander_maker]

© 2020 Vacature Amsterdam