Over Vacatures In Amsterdam
Maximaliseer je online bereik voor vacatures..

Verhoog het websiteverkeer en vergroot uw recruitment aanwezigheid op sociale mediasites.

Social Recruitment
Via Facebook en Instagram
Strategisch advies
Wij adviseren voor het beste bereik
Slider
Wij zijn gespecialiseerd in Social Recruitment in Amsterdam & omgeving.
Mobile - en Desktop ready
Wij geloven er in dat anno 2019 de juiste kandidaten vooral via de mobiel interesse moeten kunnen tonen.
Internationale kandidaten
Met onze social media kanalen, Jobs in Amsterdam, kunnen wij jouw bedrijf heel goed helpen met het vinden van internationale kandidaten.
Amsterdam & omgeving
Onze specialiteit ligt in het vinden van kandidaten in Amsterdam & omgeving. Zo hebben wij reeds een netwerk opgebouwd van 25.000 + mensen in Amsterdam & omgeving.
Slider
SOCIAL MEDIA RECRUITMENT
Wij zijn gespecialiseerd in het aantrekken van Young Professionals via Social Recruitment in Amsterdam & omgeving
0
A/B testen?

In sommige gevallen kan dit heel nuttig zijn om je doelgroep te definiëen. Gelukkig hoeven we jou niet te vervelen met A/B Testsen omdat wij je doelgroep niet hoeven te definiëren.. Deze hebben wij al gedefinieerd: Young Professionals in Amsterdam & omgeving.

0
Snel success

Het maken van een advertentie is niet moeilijk. Het aanspreken van de juiste doelgroep wel. Door ons netwerk kunnen we heel snel Young Professionals aanspreken en zo de juiste sollicitanten aantrekken. Zo hebben we campagnes met 0,- Euro gedraaid waar 12 sollicitanten uitkwamen en 2 werden aangenomen.

0
Strategische aanpak

Wij zijn zelf Young Professionals en weten welke functietitels, woorden en teksten onze doelgroep aanspreekt. Zo wordt er via Google misschien meer gezocht op "Klantenservice medewerker" maar heeft "Customer Service Specialist" een hogere click ratio op Social media. 🙂

Slider

Facebook & Instagram

Wij hebben een groot bereik via Facebook & Instagram. Via deze kanalen kunnen we jouw bedrijf dan ook goed helpen.

Young Professionals

Wij richten ons volledig op Young Professionals in Amsterdam & omgeving

Multiple-targeting

Wij kunnen in één campagne al je vacatures adverteren. In dit geval linken we de social media campagne door naar jouw vacature overzicht.

Slider
Social Media Marketing (SMM)
Wij helpen bedrijven met het maken van een strategie van de social media marketing met het doel tot het het definiëren van de doelgroep (verschillende functienamen, vergelijkbare sectoren en concurentie etc.).
Image is not available
Social Media Advertising (SMA)
Vervolgens helpen wij bedrijven met op maat gemaakte social media advertising campagnes voor het daadwerkelijk vinden van talent. Via ons social media netwerk van 21.000 + leden kunnen we een relevant bereik creëren in Amsterdam & omgeving.
Image is not available
previous arrow
next arrow
Slider
Slider

Vacatures In Amsterdam is gespecialiseerd in het vervullen van vacatures d.m.v. Social Media Recruitment.

Met onze groeiende social media kanalen zijn we dé plek waar gedreven “young professionals” in contact komen met snelgroeiende organisaties, stichtingen, bedrijven, corporates en start-ups.

Werkzoekende oriënteren zich continu en steeds vaker via social media kanalen voor het vinden van nieuw werk. Wij spelen in op deze trend doordat we ons volledig focussen op social media marketing én advertising: Social Media Recruitment!

K.W.G. Tegel | Oprichter: Vacatures In Amsterdam | “85% van de beroepsbevolking is latent op zoek naar werk. Met een social media netwerk van 25.000 + leden kunnen we latent zoekende kandidaten én actief zoekende kandidaten aanspreken waardoor we bedrijven kostenefficiënt kunnen helpen met  het vinden van talent in Amsterdam & omgeving.”

Met het de verschillende (inter)nationale netwerken die wij beheren op Facebook van ruim 25.000 leden kunnen we heel gericht de juiste doelgroep aanspreken op het moment dat jouw bedrijf op zoek is naar Young Professionals in Amsterdam & omgeving.

✅ Ben jij op zoek naar Young Professionals in Amsterdam & omgeving?
✅ Heb jij een budget voor het vervullen van je vacature(s)?
✅ Geloof jij in de kracht van Social Recruitment?

Als je drie keer JA scoort: Laat dan je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend contact met je op voor het bespreken van de opties.

© 2019 VACATURES IN AMSTERDAM