Vacatures In Amsterdam
Als je op zoek bent naar Parttime vacatures dan zit je bij Vacatures In Amsterdam op de juiste plek. Zo zijn er natuurlijk een aantal prominente uitvoerende branches waarin je parttime vacatures kan vinden zoals Horeca, Retail en Tourisme. Buiten deze branches vind je ook een aantal branches waarin je MBO en HBO+ Parttime vacatures kan vinden. Hieronder vind je een overzicht van verschillende branches waarin je parttime vacatures kan vinden in Amsterdam & omgeving.

[expander_maker id=”4″ more=”Read more” less=”Read less”]

Horeca
Binnen de horeca kan je eigenlijk altijd wel een leuke parttime baan vinden. Dit komt doordat er in Amsterdam & omgeving daadwerkelijk een tekort is aan horeca werknemers en je dus veel kans maakt om parttime aan de slag te kunnen gaan. Sterker nog er zijn ook een groot aantal horeca werkgevers die graag parttime werknemers aannemen bij drukke periodes in de stad.

Tourisme
Binnen tourisme is het eignelijk hetzelfde verhaal als in de horeca. Doordat er eigenlijk een tekort is aan werknemers zijn werkgevers vaak op zoek naar werknemers en maak je veel kans om een parttime contract te krijgen. Verder zijn er wederom natuurlijk ook bepaalde periodes waarin werkgevers in de tourisme meer arbeidskracht kunnen gebruiken.

Retail
Veel bedrijven in de retail zijn op zoek naar werknemers die kunnen helpen met het runnen van winkels of hulp bij andere uitvoerende werkzaamheden. Winkels in het centrum zijn dan ook vaak continu op zoek naar werknemers en bij deze bedrijven kun je vaak zelfs aankloppen met je cv. Verder zijn er ook bedrijven die in de retail branche opereren en op zoek zijn naar financiële werknemers, logistieke werknemers en invulling voor bijvoorbeeld werknemers met zwangerschapsverlof.

Sales en Business
Binnen deze branche vind je over het algemeen ook wel veel parttime mogelijkheden. Zo zijn er veel bedrijven die wel iemand extra kunnen gebruiken voor hulp bij de sales activiteiten. Binnen deze bedrijven moet je wel opletten dat je nooit “no cure no pay” werkzaamheden gaat uitvoeren en dat je een goed parttime salaris afspreekt.

Events & Festival
In de Events & Festival branche vind je in Amsterdam een heel breed aanbod van bijbaantjes en parttime werk. Zo zijn er bedrijven gespecialiseerd in het leveren van services op festivals en events. Dit soort bedrijven hebben vaak een pool van parttime werknemers die helpen met werkzaamheden zoals horeca, ticketscannen, opbouw en hospitality services.

[/expander_maker]

© 2020 Vacature Amsterdam