Wij helpen bedrijven met het vinden van talent in Amsterdam.
Wij zijn gespecialiseerd in Digitale Media, Non-profit en Culturele vacatures.
Digitale Media
Wij hebben regelmatig ambitieuze kandidaten op ons platfom zoekend naar een nieuwe uitdaging in de Digitale Media.
Non-profit
Ook kandidaten in de Non-profit sector weten ons altijd goed te vinden. Zo vind je op ons vacatureplatform ook veel dynamische non-profits, stichtingen en organisaties.
Cultureel
Las but not least; in de culturele sector hebben we ook altijd veel succes gehad met het vervullen van vacatures.
Slider
RECRUITMENT MARKETING
Wij zijn gespecialiseerd in recruitment marketing en daar zijn 3 redenen voor:
0
A/B testing

Wij hebben veel ervaring met het draaien van A/B testen en kunnen op deze manier verschillende advertenties testen zodat we je uiteindelijk kunnen adviseren met je recruitment marketing.

0
Time-based

Wij plannen jouw vacature in op de populaire dagen en tijden. Wij weten precies wanneer we jouw vacature moeten delen doordat we weten wanneer ons netwerk actief is.

0
Strategische aanpak

Wij helpen jouw bedrijf niet alleen met meer sollicitanten. Nee wij helpen jou met een strategische aanpak die goed is voor de toekomst van jouw bedrijf.

Slider

AMSTERDAM

Met ons vacatureplatform richten wij ons volledig op werkzoekenden in Amsterdam en omgeving. Hierdoor hebben wij altijd relevante vacatures in jouw omgeving!

SOCIAL MEDIA

Wij hebben een groot bereik via social media en kunnen op deze manier goed werkzoekenden matchen met openstaande vacatures.

MOBILE READY

Mobiel solliciteren? Geen probleem! Bij ons kunnen je sollicitanten gemakkelijk en snel zowel met de mobiel als pc reageren op vacatures!

SEO READY

Jouw vacatures worden geoptimaliseerd voor Google. Zo weten wij wat jouw doelgroep aanspreekt en hier spelen wij op in d.m.v. Search Engine Optimization.

MEERDERE VACATURES

Wil jij in één campagne meerdere vacatures adverteren? Wij kunnen met onze campagnes direct doorlinken naar je gehele vacature overzicht.

Slider
Social Media Marketing (SMM)
Wij helpen bedrijven met het maken van een strategie van de social media marketing met het doel tot het het definiëren van de doelgroep (verschillende functienamen, vergelijkbare sectoren en concurentie etc.).
Image is not available
Social Media Advertising (SMA)
Vervolgens helpen wij bedrijven met op maat gemaakte social media advertising campagnes voor het daadwerkelijk vinden van talent. Via ons social media netwerk van 21.000 + leden kunnen we een relevant bereik creëren in Amsterdam & omgeving.
Image is not available
previous arrow
next arrow
Slider
Slider

Vacature in Amsterdam is hét vacatureplatform voor digitale media, non-profit en culturele vacatures in Amsterdam en omgeving. Met onze groeiende social media kanalen zijn we dé plek waar gedreven professionals in contact komen met snelgroeiende organisaties, stichtingen, bedrijven, corporates en start-ups.

Werkzoekende oriënteren zich continu en steeds vaker via social media kanalen voor het vinden van nieuw werk. Wij spelen in op deze trend doordat we ons volledig focussen op social media marketing en advertising:

Zo hebben wij twee groeiende social media communities voor het vinden van vacatures in Amsterdam:

Verder hebben wij ook twee social media pagina’s voor het vinden van vacatures:

Last but not least, hebben we ook een groeiende Instagram pagina voor het vinden van vacatures:

Vacatures die worden geplaatst via onze website worden doorgeplaats op alle 5 social media kanalen en zo kunnen we een potentieel bereik creëren van +- 35.000 mensen.

Ben je geïnteresseerd in wat we voor je kunnen betekenen? Laat dan je gegevens achter en we nemen contact met je voor het bepreken van de opties en details.

© 2019 VACATURE IN AMSTERDAM